A majonézhez a tojások sárgáját egy keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk a mustárt, cukrot, sót, és az egészet kikeverjük. Az olajat először cseppenként, majd vékony sugárban egy habverő segítségével keverjük hozzá, amíg el nem fogy.
Vigyázzunk, hogy egyszerre ne adjunk túl sok olajat hozzá, mert kicsapódik, és a majonézünk szétesik. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük. A kész majonézhez hozzákeverjük a tejfölt.
A főtt tojásokat negyedeljük, és a zellerrel együtt óvatosan az alaphoz forgatjuk, majd hűtőbe tesszük.
A húsokat sózzuk, borsozzuk, majd egyenként bepanírozzuk, azután bő olajban kisütjük. A rántott húsokat a salátával tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.