A vöröshagymát apró kockára vágjuk, és az olaj-vaj keveréken megdinszteljük. A megtisztított csirkemellet csíkokra vágjuk, a hagymához adjuk, majd fehéredésig (néhány percig) pirítjuk. Ezután fűszerezzük sóval, borssal, ételízesítővel és őrölt majorannával. Az apróra vágott fokhagymát is hozzáadjuk, valamint kevés vízzel (hogy elegendő szaftja legyen) felengedjük.
Amikor a csirkemell már majdnem puha (kb. 3 perc), akkor a friss majorannával megszórjuk, majd a tejfölt és a tejszínt kikeverjük a liszttel, a forró szaftból teszünk hozzá néhány kanállal, majd az ételt ezzel behabarjuk. Metélt tésztát főzünk hozzá. 5 percig kevergetve forraljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.