A linzerhez a száraz hozzávalókat egy tálba mérjük, majd elmorzsoljuk benne a vajat, hozzáadjuk a tojássárgáját, és összegyúrjuk. (Ha szükséges, kevés vizet adunk hozzá).
A tésztát átlátszó fóliába tekerjük, hűtőbe tesszük legalább 1 órára, majd enyhén lisztes felületen fél cm-es vastagságúra nyújtjuk, és linzer kiszúróval kiszaggatjuk. A kiszaggatott tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, és 200 fokon kb. 8-10 perc alatt megsütjük. (Arra ügyeljünk, hogy ne süssük túl, ha linzerek széle már pici színt kapott, vegyük ki a sütőből.)
A meggylekvárt összekeverjük ízlés szerinti fahéjjal és őrölt csillagánizzsal, majd ezzel ragasztjuk össze a linzerpárokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.