A száraz alapanyagokat összekeverjük az egyik, míg a nedves alapanyagokat egy másik edényben. Mindkettőt kikeverjük, majd összeöntjük, összekeverjük, és muffinpapírral bélelt muffinformába kanalazzuk. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt készre sütjük.
Amíg sül, elkészítjük a vajkrémet. Robotgéppel alaposan kihabosítjuk a vajat a porcukorral. Ha a muffinok megsültek, hagyjuk kihűlni, majd megkenjük a tetejüket a vajkrémmel.
A marcipánt kiterítjük, és köröket szúrunk ki belőle, majd azokkal leburkoljuk a muffinokat.
Egy kevés vízben feloldjuk az ezüst lüszter ételfestéket, majd átkenjük vele a gömböket, és száradni hagyjuk. A porcukorból és a tojásfehérjéből sűrű mázat keverünk, és ezzel az írókával tovább díszítjük az ehető díszeket.
Megjegyzés
Gyorsan elkészül, akár a gyerekeket is be lehet vonni a díszítésbe. Gluténmentes!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.