1.
A megtisztított, felszeletelt gombát 2 ek felforrósított olajon megpirítjuk, majd egy tűzálló tálba terítjük. A megmaradt olajat felhevítjük egy serpenyőben, majd üvegesre sütjük rajta a finomra vágott hagymát, és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a spenótot. Puhára pároljuk, majd sózzuk és megborsozzuk.
2.
A mascarponét sóval, borssal és a szerecsendióval elkeverjük. A párolt gombát befedjük néhány lasagne lappal, sült paprikát terítünk rá, majd ismét tésztát. Elosszuk rajta a párolt spenótot, és az utolsó réteg tésztával fedjük be.
3.
A tetején elsimítjuk a mascarponét, meghintjük reszelt sajttal, és 200 fokos sütőben 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.