Az apróra vágott fokhagymát kevés olívaolajon lepirítjuk, majd hozzáadjuk a bébispenótot és kissé megfonnyasztjuk.
Ezután hozzáadjuk a túrót,simára keverjük a spenóttal, majd hozzáöntjük a paradicsomkonzervet is. Az egésztet összekeverjük, majd sóval, borssal és kakukkfűvel ízesítjük.
A spenótos lasagnelapokat sós-olívaolajos vízben megfőzzük a csomagoláson megadott utasítás szerint, majd egy vágódeszkára szedjük őket, és keresztben félbevégjuk a lapokat.
Egy muffinforma mélyedéseit kibéleljük a lapokkal, megtöltjük a paradicsomos-túrós szósszal, a tetejüket megszórjuk reszelt sajttal, majd 220 fokon 5-6 percig sütjük őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.