A rizst puhára főzzük, kétszeres mennyiségű vízben, majd langyosra hűtjük. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját és a vajat elkeverjük a kifőtt rizsben, fahéjjal, citromhéjjal ízesítjük.
A lisztbe keverjük a sütőport, majd ezt is hozzákeverjük a rizshez, végül a cukrokkal keményre vert tojáshabot és a mazsolát forgatjuk bele a masszába.
Forró olajban, közepes lángon aranybarnára sütjük, tálalásnál porcukorral hintjük.
Megjegyzés
Megmaradt főtt rizsből,vagy tejberizsből is készülhet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.