A meggyes-túrós mámor elkészítéséhez a tojásfehérjét a csipet sóval kemény habbá verjük. A tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vanília aromát, a lisztet és a sütőport, majd kis adagokban finoman beleforgatjuk a tojásfehérjét. Kb. 25x30 cm tepsit kibélelünk sütőpapírral, belesimítjuk a masszát és 180 fokon 15-20 perc alatt készre sütjük a piskótát. Ha megsült, hagyjuk kihűlni.
A krémhez a habtejszínt kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a vanília aromát, a porcukrot, a mascarponét és a túrót is. Alaposan kikeverjük a krémet.
A borzseléhez a tortazselét elkeverjük a borral és a fahéjjal, majd melegíteni kezdjük. Ha forrás közeli állapotba ér, azonnal elzárjuk. Picit hagyjuk kihűlni.
A piskótát két lapra vágjuk, és 1-2 evőkanál meggylekvárt rákenünk mindegyikre. Ezután rásimítjuk a krém felét, utána elsimítjuk rajta a borzselét, majd a maradék krémet. A piskóta másik felével lefedjük úgy, hogy a lekváros oldal a krém felé essen.
A csomagoláson található utasítás szerint elklszítjük a tortazselét, majd kicsit hűlni hagyjuk. A meggyet egyenletesen eloszlatjuk a sütemény tetején, majd leöntjük a tortazselével. Fogyasztás előtt néhány órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.