A vajat egy serpenyőben, kis lángon megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a darált húst. Sóval, borssal és az ételítesítővel fűszerezzük, majd nagy lángon 8-10 perc alatt megpirítjuk a húst.
A tűzről levéve hozzákeverjük a ketchupot, az egész tojást, és a reszelt sajt felét. Az így kapott masszával vastagon megkenjük a zsemléket.
A zsemléket sütőpapírral bélelet tepsibe helyezzük, és megszórjuk a maradék reszelt sajttal. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 8-10 percig sütjük, amíg a sajt megpirul a tetején. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.