A tojásokat szétválasztjuk. A puha vajat és a nyírfacukrot hozzáadjuk a tojássárgájához, és elkeverjük. A fehérjét kemény habbá verjük. A csokikat gőzfürdőn megolvasztjuk.
A sütőport, a mandulaliszttel külön tálban összekeverjük. A kissé meghűlt, olvasztott csokit beleöntjük a tojássárgájába, majd beleforgatjuk a fehérjét óvatosan. Végül a mandulalisztet is hozzáadjuk, nagy forgató mozdultatokkal, hogy ne törjön össze a hab.
Egy 15 cm-es tortaformát kivajazunk és beleöntjük a masszát. Előmelegített sütőben, 160 fokon, 35 percig sütjük. Akkor jó, ha már repedezik a teteje. Porrá őrölt nyírfacukorral díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.