A piskótához a tojásokat szétválasztjuk, majd kemény habot verünk a fehérjéből. Lassan belekeverjük a piskóta többi hozzávalóját és a tojássárgákat is. 180 fokon kb. 15-20 perc alatt készre sütjük egy szilikon formában.
A pudingokat, a kávét, a mandulatejet, az édesítőt és a gőz felett megolvasztott étbevonót kikeverjük, majd felfőzzük.
A kihűlt piskótát kettévágjuk, és megtöltjük krémmel. Az étbevonót felolvasztjuk a kávéval, és a torta tetejére csorgatjuk. Csokidarabokkal díszítjük.
Megjegyzés
Ezt a desszertet fogyaszthatják glutén-, tej- és cukormentes diétában is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.