A sárga piskótához 8 tojást szétválasztunk, a fehérjét felverjük, hozzáadjuk a 8 ek cukrot, majd a tojások sárgáját, végül a 8 ek lisztet és a 1/2 csomag sütőport. Sütőpapírral bélelt gáztepsibe öntjük, 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük, tűpróbát végzünk.
A barna piskótánál ugyanúgy járunk el, mint a sárga piskótánál, annyi különbséggel, hogy a kakaóport a liszt és sütőpor előtt hozzáadjuk a masszához.
Mindkét piskótát félbevágjuk, és úgy kenjük rá a rétegeket. A krémhez a pudingot a tejjel megfőzzük, ha langyosra hűlt, hozzáadjuk a margarint, amit nem szükséges előtte habosra verni és ízlés szerint a rumaromát.
Először fogjuk az első sárga piskótánkat, erre jön a pudingkrém, aztán a barna, azt is megkenjük, megint a sárga, felváltva kenjük a rétegeket.
Végül mázat készítünk. Gőz fölött elkezdjük melegíteni a csokit az olajjal, ha folyóssá válik rögtön megcsurgatjuk vele a méteres süti tetejét, evőkanállal elsimítjuk,ha szeretnénk az oldalára is kerülhet. Ha megdermedt a mázunk, akkor szeleteket vágunk belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.