A mexikói csirkemell rizzsel elkészítéséhez az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet, és fehéredésig sütjük.
A csirkemellet felöntjük a paradicsomszósszal, sóval, borssal meghintjük, oregánóval és csilivel fűszerezzük és fedő alatt puhára pároljuk. Ha a hús megpuhult hozzáöntjük a kukoricát és összeforraljuk.
A rizst kevés zsiradékon fehéredésig kevergetjük, majd felöntjük másfélszeres vízzel. Ízlés szerint fűszerezzük sóval, vagy leveskockával és fedő alatt addig főzzük, míg a víz elpárolog és a rizs megpuhul. A csirkemellel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.