1. Egy serpenyőben olívaolajon megpirítom a felvágott bacont, majd megdinsztelem az apróra vágott hagymát, hozzáadom a fokhagymát, és a darált húst. Amikor már kifehéredett, jöhet a felszeletelt paprika, csilipaprika, paradicsom és a gomba. Fűszerezem.
2. A tésztát felteszem főni, a füstölt parenyicát csíkokra szedem. A serpenyőbe adok sűrített paradicsomot, locsolok rá csiliszószt, vörösbort, beleforgatom a leszűrt tésztát.
3. Tálaláskor a tányérra púpozom a spagettit, ráteszem a parenyica szeleteket, meglocsolom még ketchuppal, csiliszósszal, szórok rá oreganot, és parmezánt. Díszítem egy csilipaprikával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.