Elkészítés: A szalonnát kevés olívaolajon megpirítjuk, levesszük a tűzről, az aprított hagymát és fokhagymát beletesszük, kicsit megfuttatjuk. Beletesszük a kis darabokra vágott sárgarépát, zellert, borsót, az előző nap beáztatott babot, pár percig így hagyjuk, közben fűszerezzük sóval, borssal, bazsalikommal, majorannával. Felöntjük bőségesen vízzel, amibe beledobjuk a húsleveskockát. Ha már főtt legalább fél órát, beletesszük a krumplit és a barnarizst, tovább főzzük kb. 20 percig, majd beleöntjük a paracicsomlevet, és főzzük, amíg sűrű és puha lesz. Sajttal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.