A csokoládét és a vajat vízgőz felett felolvasztjuk (maximum 55 fokig), és egy kevés cukorral fehéredésig habosítjuk. Két részletben hozzáadjuk a cukrot.
Két részletben fehéredésig keverjük a tojást. Elkeverjük és átszitáljuk a lisztet, a mandulalisztet, a sütőport.
Az olvasztott vajas csokoládét levesszük a tűzről, és egy másik tálba öntjük (ha ebben keverjük, nem tud hűlni a tészta). Hozzácsorgatjuk a tojásos keveréket, miközben folyamatosan keverjük egy spatula segítségével. Beletesszük a grand marnier-t és a szárazanyagokat.
Egy 8-12 mm átmerőjű habcső segítségével 4 cm átmérőjű halmokat készítünk a masszából. Ezután a fagyasztóba, vagy a hűtőbe tesszük kb. 15 percre, amíg teljesen megdermed.
Mindegyiket még hidegen cukorba forgatjuk, és 170 fokon 4-6 perc alatt megsütjük. A sütőpapírral együtt áthúzzuk egy rácsra, hogy kihűljön, de ne száradjon (ha a tepsin hagyjuk, kekszet eszünk). Végül porcukorba forgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.