A keverőtálba beletesszük a lisztet, a sót, a cukrot, a szódabikarbónát, a tojást, a vanília kikapart belsejét és a citrom lereszelt héját. A mixerben a gitár fejet használjuk, és közepes fokozaton addig keverjük, amíg összeáll. Ezután lassú fokozaton hozzákeverjük a pisztáciát, törökmogyorót és a felszeletelt sárgabarackot.
Ezután lisztezett felületetn pár mozdulattal téglalap formájúra gyúrjuk a masszát (mivel nincs benne vaj, könnyebb lesz a dolgunk). Hogy szép fényes legyen a teteje, 1 db tojást kikeverünk 1 csipet sóval, és finoman lekenjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 150 fokon kb. 25-30 percig sütjük légkeveréssel. Hagyjuk kihűlni, majd egy éles, recés késsel vékonyra szeleteljük. Ezután visszatesszük a sütőbe, és kb. 5-8 perc alatt kiszárítjuk (de ne barnuljon meg).
A biscotti a legegyszerűbb aprósütemény, elronthatatlan, és nagyon sokáig eláll. Minél vékonyabbra tudjuk szeletelni annál jobb, mert egyáltalán nem lesz fullasztó.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.