Összedolgozzuk a lisztet a porcukorral, a vajjal, az élesztővel, a sóval, a tojással, a tejjel és a citromhéjjal. Meleg helyre tesszük, és hagyjuk a kétszeresére kelni. Összekeverjük a mogyorót és a cukrot, és megolvasztjuk a vajat. 6 db tűzálló tálkát kivajazunk.
A megkelt tésztát kiborítjuk, kissé kilapítjuk, és 10 percig pihentetjük. Apró gömböket formázunk belőle. Az olvasztott vajba mártjuk őket, majd a cukros mogyoróban meghempergetjük, és tűzálló tálkákba nyomkodjuk őket. 175 fokos sütőben 25-30 percig sütjük. Baracköntettel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.