A mogyorót száraz serpenyőben megpirítjuk, majd késes aprítógépbe tesszük a petrezselyemmel, a kenyérrel, a kakukkfűlevelekkel és a reszelt sajttal. Megborsozzuk, felöntjük 4 ek olívaolajjal, és összeturmixoljuk.
A maradék olívaolajjal kikenjük a jénai alját, és beletesszük a halszeleteket. Óvatosan megsózzuk, majd elosztjuk rajta a mogyorós morzsát.
200 fokos sütőbe toljuk, és kb. 30 perc alatt készre sütjük (míg a morzsa megbarnul). Salátával fogyasztjuk.
Megjegyzés
Hűtőkisöprés eredménye a bunda, de jobbat nem is választhattam volna :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.