A felsorolt hozzávalókból ízletes páclét készítünk, ebben forgatjuk át a combokat, és egy órára, ha van időnk egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap római tálban előmelegített sütőben, kb. 30 perc alatt puhára sütjük, és 10 percet még rágrillezünk.
Barna rizsből és zöldborsóból rizibizit készítünk mellé: egy nagyobb serpenyőben felhevített olivaolajra, még fagyottan, ráöntjük a zöldborsót, és, ha szétesett, egy teáskanál sóval meghintjük. Puhulásig pároljuk. Közben a barnarizst 2,5 dl, sós vízben megfőzzük, és, ha kész, ráöntjük a puhára párolt zöldborsóra, majd óvatosan összeforgatjuk.
Friss narancslevét kortyolva tesszük teljessé az élményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.