A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét felverjük a cukorral, majd kevergetve hozzáadjuk a tojás sárgáját és a sütőporral elkevert lisztet. A sütőformát kivajazzuk. Az összekavart piskótaalapot beleterítjük, majd előmelegített sütőben (úgy 180 fok) megsütjük.
Közben, a használati utasítás szerint elkészítjük a pudingot.
A piskótát kivesszük a formából, sima felületre fektetjük. Ráterítjük a pudingot a piskótára, majd mikor meghűlt a narancsszeleteket rátesszük.
A növényi zselatinport a használati útmutató szerint felfőzzük, és egyenletesen beborítjuk vele a gyümölcstortát. Alját, széleit óvatosan megütögetjük, még mielőtt megdermedne. Hűtőbe tesszük.
Megjegyzés
Rendkívül egyszerű gyümölcstorta ünnepekre, születésnapra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.