A narancsos kevert süti elkészítéséhez egy tálba beleöntjük a joghurtot, a tojásokat és az olajat, és összekeverjük. Egy másik tálban a lisztet a sütőporral elkeverjük, majd hozzáadjuk a cukrokat, és miután összekevertük, apránként az egészet a tojásos keverékhez forgatjuk.
A narancsot forró vízzel megmossuk, félbevágjuk, a levét kifacsarjuk, a héját lereszeljük, és a tésztához keverjük, és megszórjuk egy kevés fehéjjal.
A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd kb. 175 fokra előmelegített sütőben 40-45 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük. Ha kész, a tepsiből kifordítjuk, és ha kihűlt, porcukorral meghintjük, majd felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.