A répákat megtisztítjuk (kis zöldjét meghagyjuk), majd annyi narancslevet öntünk rá, hogy elfedje. Rádobunk egy fahéjrudat és 5-7 percig főzzük. A céklát szintén roppanósra főzzük, majd kisebb cikkelyekre vágjuk.
1-1 lila hagymát megtisztítunk, az egyiket felkockázzuk, a másikat karikára vágjuk. A porcukrot elkeverjük a vízzel és az ecettel. A hagymakarikákat ebben a lében áztatjuk tálalásig.
Kevés vajon megpirítunk 3-4 összevágott baconszeletet, megszórjuk római köménnyel, majd rádobjuk az egész répákat, a felcikkelyezett céklát és a felaprított lilahagymát, összepirítjuk, megszórjuk az aranymazsolával.
Tálalásná megszórhatjuk még narancshéj forgácsokkal és az ecetes lilahagymakarikákkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.