A tésztát kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint és félretesszük.
Amíg a tészta fő, addig egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, és alacsony hőmérsékleten megdinszteljük rajta fokhagymát, mellédobjuk a petrezselymet, és fél perc múlva lehúzzuk a tűzhelyről.
A kifőtt tésztát még langyosan a fokhagymás-petrezselymes olívaolajba forgatjuk. Csilivel megszórjuk, ezzel is összekeverjük, majd tálaljuk. Ízlés szerint parmezánnal megszórhatjuk.
NÉZD MEG VIDEÓN, hogyan készül a fokhagymás tészta
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.