Mindegyik marhapofát elfelezzük, papírtörlővel megszárítjuk, vékonyan megsózzuk, -borsozzuk (kb. 1/2-1/2 kávéskanálnyi darabonként.)
Kevés olívaolajon forró serpenyőben egy kis kérget pirítunk mindkét oldalára kb. 1-1 perc alatt. A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk és a hús sütéséből megmaradt olívaolajon kicsit megpirítjuk.
A zöldségeket megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk (a hagymát 8 részre, a répát 3 cm-es darabokra, a fokhagymát karikákra). Egy magas falú fedeles sütőedénybe szórjuk őket, hozzáadjuk az olívabogyót és a pirított szalonnát. Enyhén megsózzuk és meglocsoljuk a maradék olívaolajjal, majd az egészet és összekeverjük.
A zöldségeket megszórjuk friss kakukkfűvel, és a tetejükre helyezzük a húsokat. Felöntjük borral és vízzel az edényt, majd befedjük és 5 órára alacsony fokozaton omlósra sütjük a húsokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.