A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk. A tojást habosra keverjük, kevés sóval, a tejszínnel, a liszttel és a fokhagymával. Egy kisebb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd beleöntjük a tojásos keveréket, és addig sütjük, míg a szélek kissé megdermednek. Ezután megfordítjuk az omlettet, és a másik oldalon is 1-2 percig. Végül lehúzzuk a tűzről.
A sajtot durvára reszeljük, a paradicsomokat megmossuk, négybe vágjuk. A tálra tesszük az omlettet, majd elrendezzük rajta a paradicsomot és a reszelt sajtot. Ezután feltekerjük a tojáslepényt úgy, mint egy palacsintát.
A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük. Kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk. Rátesszük a töltött omlettet, majd óvatosan feltekerjük az egészet úgy, hogy a hús teljesen befedje a tojást.
Felforrósítjuk a vajat, majd körbepirítjuk a hústekercset. Az alaplét aláöntjük, és lefedve, közepes lángon pároljuk-sütjük az egészet készre kb. 25 perc alatt, közben néhányszor megfordítjuk. Zöldségekkel körítve tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.