Elkészítés: A vajat, vagy margarint a porcukorral és a tojások sárgájával kihabosítjuk, majd hozzákeverjük a rumot. Az 5 dkg csokoládét, a mézzel, a víz felével vízfürdőn megolvasztjuk, a víz másik feléből, a cukorral szirupot főzünk. A szirupot a csokoládés masszához keverjük. Az ostyalapokat felváltva, a rumos, illetve a csokoládés krémmel megkenjük, majd legalább egy órán át a töltött ostyát lepréseljük, valamilyen nehezékkel. Ezután a csokoládét vízfürdőn megolvasztjuk, hozzáadjuk az olajat, elkeverjük és bevonjuk az ostyát. A kész tortát melegvízbe mártogatott késsel szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.