A csirkemell filét megmossuk, 4 egyforma szeletre vágjuk, egyenként kissé kiklopfoljuk, szélüket bevagdossuk. Mindkét oldalukat megsózzuk, borsozzuk. A barackokat meghámozzuk, kimagozzuk és cikkekre vágjuk.
A hússzeleteket a reszelt sajttal egyenletesen meghintjük, és ráfektetünk 1-1 fél barackot. Ügyesen összehajtjuk (sok a töltelék benne, tehát göngyölni nem lehet), és hústűvel rögzítjük.
Panírozzuk (lisztbe, majd felvert tojásba és végül zsemlemorzsába forgatjuk), és bő, forró olajban 8-10 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.