A megmosott padlizsánt, továbbá a meghámozott lila hagymát vágjuk fel szeletekre, és dörzsöljük be azokat egy kevés olívaolajjal. Külön-külön süssük aranyszínűre a kétféle zöldséget a forró grillsütőben.
Főzzük a lasagnelapokat forrásban lévő, sós vízben kb. 4 percig, majd szedjük ki őket, csepegtessük le, és vágjuk félbe.
Tegyünk 4 db lapot egy sütőpapírral bélelt tepsibe, kenjük meg mindet egy kevés olívaolajjal, rendezzük el rajta a grillezett lilahagyma- és padlizsánszeletek, valamint a felszeletelt mozzarella felét, hintsük meg egy kevés borssal, végül kanalazzuk rá a pesto 1/2-ét. Ugyanígy készítsünk még egy réteget. Süssük a lasagnét a 180 fokos sütőben 10-15 percig. Néhány bazsalikomlevéllel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.