A tésztát a csonagoláson található előírás szerint, forrásban lévő sós vízben kifőzzük. Egy kevés főzőlét félreteszünk, majd a tésztát leszűrjük.
A lila hagymát meghámozzuk, hosszában félbevágjuk, felkarikázzuk, és gyűrűkre bontjuk. Az olajat felforrósítjuk, megfonnyasszuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a konzervparadicsomot a levével együtt.
A virslit felkarikázzuk, a mártásba forgatjuk a megmosott, cikkekre vágott koktélparadicsommal együtt. Megsózzuk, íegy nagy csipet őrölt rozmaringgal ízesítjük. Felöntjük a félretett főzőlével, forraljuk kb. 5 percig, majd a mártásba forgatjuk a leszűrt tésztát. Néhány rukolalevéllel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.