A krumplit megmossuk, meghámozzuk és lereszeljük, majd kinyomkodjuk a levét. Beleütjük a tojást, hozzáadjuk a felaprított petrezselyemlevelet, a lisztet és az áttört fokhagymát. Megsózzuk, megborsozzuk és alaposan összekeverjük.
Egy serpenyőben felhevítünk 4 ek olajat, és egy kanállal kis adagokat szedünk a masszából, majd lelapítjuk. Mindkét oldalát kb. 3-3 perc alatt megsütjük.
Papírtörlőre szedve lecsepegtetjük. A tejfölös mártogatóshoz összekeverjük a tejfölt az áttört fokhagymával és a sóval. Ezzel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.