A burgonyát átdörzsöljük, alaposanmegmossuk, ésfelkockázzuk.Forrásban lévő, sós vízben 15 percig főzzük, majd leszűrjük. A megtisztított kelbimbót forrásban lévő, sós vízben 5 percigfőzzük. Leszűrjük és leöblítsük, azután óvatosan leveleirebontjuk.
A vörös- és fokhagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A csilit félbeszeljük, kimagozzuk, ésfinomra vágjuk. Megpirítjuk ezeket a felforrósított olajon, majd meghintjük az őrölt korianderrel, valamint a római köménnyel, és együtt pirítjuk további néhány percig. Hozzáadjuk a darabolt paradicsomot a levével együtt, továbbá a babérleveleket, és sűrűre főzzük.
A paradicsomos keverékbe forgatjuk a lecsepegtetett csicseriborsót és az áttört burgonyát. Forrón, a kelbimbólevelekkel díszítve tálaljuk. Egy kevés felaprított lestyánnal és néhány csilikarikával megszórva kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.