A tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral. Összekeverjük a sütőport és a lisztet, majd hozzákeverjük a darált diót és a sót. Hozzáadjuk a tojássárgáját, a mézet és a rumaromát. Végül óvatosan hozzákeverjük a tojáshabot.
A tésztát kivajazott, kilisztezett formába simítjuk, és 170 fokra előmelegített sütőben kb. 35 percig, tűpróbáig sütjük. Ha kihűlt, kiborítjuk a formából, és porcukorral megszórjuk a tetejét.
Megjegyzés
Kettévághatjuk és megkenhetjük lekvárral. Savanykás lekvár illik hozzá, pl. málna. Őzgerinc vagy püspökkenyér formában (de bármilyen formába) lehet sütni. Ez az adag 1 formába elég.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.