A palacsintatésztához a hozzávalókat csomómentesre keverjük, majd fél órát pihentetjük. Ezután a szokásos módon kisütjük a palacsintákat.
Az ananászos krémhez az ananászt, az ananászlevet és a cukrot feltesszük főni, közben a tejet elkeverjük a pudingporral. Amikor az ananász megpárolódott, ráöntjük a pudingporral elkevert tejet és besűrítjük egy kicsit, annyira, hogy még kenhető legyen.
A kókuszos krémhez a lisztet a kókusszal összekeverjük, hozzáöntünk egy kevés tejet, hogy folyékony legyen, a többit feltesszük forrni.
Miután forrni kezd a tej, beleöntjük a lisztes kókuszos masszát, besűrítjük, közben hozzáadjuk a vajat is.
A palacsinták felét megkenjük az ananászos krémmel, összehajtjuk, tányérokra rakjuk, majd teszünk mellé a kókuszos krémből, megcsorgatjuk csokiöntettel és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.