A vizet feltesszük főni egy csipet sóval. Ha felforrt, fogkeményre (al dente) főzzük a tésztát. A zöldségeket tisztítás után felaprítjuk, a sárgarépát és a poréhagymát juliennre vágjuk, a brokkolit rózsáira szedjük. A csirkemellet csíkokra vágjuk.
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, amin megpirítjuk a csirkemellcsíkokat, megsózzuk, -borsozzuk azokat, majd hozzáadjuk a póréhagymát, a sárgarépát és a brokkolit is, és roppanósra pároljuk.
Végül hozzáforgatjuk a főtt tésztát, és hozzáadunk 1-2 evőkanál főzővizet is. A zöldségeket és a csirkét elkeverjük a tésztával, összemelegítjük, és tálaljuk.
Megjegyzés
Ez a tésztás étel elhozza színeiben és ízében a tavaszt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.