A hideg cukrászhabot kemény habbá verjük, majd 2-3 evőkanálnyit kiveszünk belőle és felhasználásig hideg helyen tartjuk. A maradék habot felezzük.
A hab egyik feléhez hozzáadjuk a gránátalma szirupot, óvatosan lazán összekeverjük. A színe egyenletes legyen, a hab másik felét ízesítjük a likőrrel, vagy aromával, majd színezzük az ételfestékkel. Az ételfesték mennyisége a kivánt szín elérésétől függ.
A piskótatekercset kicsavarjuk, megkenjük a gránátalmás krémmel, rászórjuk a gránátalma magjait. Kevésbé szorosan feltekerjük. A roládot kívülről bevonjuk a mandulás krémmel, kanállal hullámosítjuk. A mandula pálcikákkal megtüzdeljük.A félretett fehérhabot elszórtan rakjuk a zöld krémre, majd a habba rakunk gránátalma magokat
Megjegyzés
A cukrászhab édesített, ezért csak abban az esetben adjunk hozzá porcukrot, ha nem tartjuk eléggé édesnek. . A likőr hozzáadásával a krém állaga lazábbá válik, ezért óvatosan adagoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.