A tészta hozzávalóinál a vajat a cukrokkal, tojásokkal, habosra keverjük, majd apránként hozzáadagoljuk a tejet. Jól kikeverjük és hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet is.
Egy 22×34 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk és a masszát rákenjük. A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá vejük és a tésztamasszára simítjuk. Mandulával megszórjuk és 180 fokos előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük. Ha mandula kezdene pirulni, akkor fóliával borítsuk be, mert különben megég.
A krémport kézi habverővel a hideg tejjel 3 perc alatt besűrítjük. A tejszínt keményre verjük. A pudingos krémhez óvatosan hozzá keverjük. A kihűl tésztát hosszában ketté vágjuk. Alul a mandulás habos rész kerül, rá a krém, majd mandulás habos rész felülre kerül. Enyhén porcukorral megszórtam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.