A lisztet összekeverjük a darált mandulával, majd elmorzsoljuk a vajjal.
A tojást elvegyítjük a kétféle cukorral, és hozzáadjuk a vajas keverékhez. Ha túl lágy lenne, keverünk hozzá még lisztet. Folpakba csomagolva a tésztát 30 percre a hűtőbe tesszük.
Lisztezett felületen kinyújtjuk a tésztát 1,5-2 mm vékonyra, és tetszőleges alakú kiszúróval kiszaggatunk belőle 20 db kekszet. Sütőpapírral letakart sütőlemezre tesszük, és 190 fokon 10-12 percig sütjük.
A körtekrémhez a megmosott, meghámozott, felkockázott körtéket puhára pároljuk fahéjjal és a szegfűszeggel ízesített vízben. Villával törjük darabosra, és ezt tálaljuk a kekszek mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.