A tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük. A tojássárgákat kevés vízzel összekeverjük, majd fokozatosan hozzáöntjük a tojáshabhoz, majd óvatosan belekeverjük a lisztet.
A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd előmelegített sütőben tűpróbáig megsütjük.
A piskótatésztába azért teszek egy kis vizet, mert attól nem lesz száraz, fojtós. Mindig kristálycukrot teszek bele, ettől lesz jó kemény a hab. Sütőport soha nem teszek a piskótatésztába. Probálják ki, ha finom, gyönge piskótatésztát akarnak sütni.
A receptet Benkovendeghaz küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.