A tojások sárgáját kikeverjük 2 dkg cukorral. A fehérjéket kemény habbá verjük a megmaradt cukorral. Összeforgatjuk, ha már márványos, hozzászitáljuk a pudingporral és a pisztáciával elkevert lisztet. Hozzácsurgatjuk a felolvasztott vajat, majd egy sütőpapírral bélelt, 30 x 40 cm-es tepsibe simítjuk a tésztamasszát. 180 fokos sütőben 10–12 percig sütjük. Lisztezett felületre borítjuk, és hagyjuk kihűlni.
A zselatint hideg vízbe áztatjuk, a kimagozott szilvát puhára főzzük a cukorral. Feloldjuk benne a kinyomkodott zselatint. Kihűtjük, majd hozzákeverjük a joghurtot és a tejszínt.
A piskótáról lehúzzuk a sütőpapírt, bevonjuk a krémmel, és a hosszabbik oldaltól indulva roláddá tekerjük fel. A hűtőbe tesszük 1 éjszakára, majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.