A tésztát szobahőmérsékleten kiolvasztjuk, minden lapot kettévágunk (nyújtani nem kell!). A négyzeteket átlósan egymásra hajtjuk, majd egy konyhai ollóval 1-1 cm-re bevágjuk a széleit.
A négyzetek közepét megkenjük a pizzaszósszal, megszórjuk a reszelt sajttal, és elrendezzük rajta a szeletelt kolbászt és sonkát. A négyzetek tetejére 1-1 paradicsomkarikát teszünk.
A bemetszett tésztákat felhajtjuk, úgy, hogy a nyílásokon kibújtatjuk a tészta sarkait, középen pedig kicsit összenyomjuk a tésztát. Megkenjük a tojássárgával, és 180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses funkcióval aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.