A pulykamellet falatnyi kockára vágjuk. 1 ek olívaolajat felhevítünk egy serpenyőben, rádobjuk a pulykamellet. Sózzuk, borsozzuk, préselt fokhagymával ízesítjük, 5-10 perc alatt aranybarnára sütjük, félretesszük.
A quinoát megfőzzük kétszeres mennyiségű vízben, leszűrjük, egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a feldarabolt kápiát, újhagymát, főtt kukoricát, majd a felcsíkozott aszalt barackot és sült pulykamellet is hozzákeverjük.Sózzuk, borsozzuk a salátát, átkeverjük az olívalolajjal, citromlével. Felaprított petrezselyemmel meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.