A jégsalátát, a paradicsomokat és az uborkát felszeleteljük, és egy keverőtálban összekeverjük. A pulykamellet csíkokra vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és egy kevés olajon készre sütjük.
A tojássárgáját kézi habverővel kikeverjük a mustárral, majd lassan, kis adagokban hozzáadjuk az olajat, az összezúzott fokhagymát, a tejszínt és a Worchester-szószt. Végül petrezselyemmel és oregánóval fűszerezzük ízlés szerint.
A kenyérszeleteket megpirítjuk, bedörzsöljük fokhagymával, majd kockára vágjuk. A salátát egy tányérra halmozzuk, rászórjuk a pulykamellszeleteket, a pirított kenyérkockákat, és lelocsoljuk az öntettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.