A borzas csirkemellhez a hússzeleteket megmossuk, kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, és egy kivajazott tepsiben vagy tűzálló tálban elrendezzük.
A petrezselymet megmossuk, majd lecsipkedjük a leveleit, és felaprítjuk.
A burgonyát meghámozzuk, lereszeljük, és a hússzeletekre halmozzuk.
A paradicsomot megmossuk, felkarikázzuk.
A vöröshagymát megtisztítjuk, felszeleteljük.
Ezeket is elrendezzük a burgonyán, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk az aprított petrezselyemmel, továbbá a megtisztított, átnyomott fokhagymával.
Rákanalazzuk a tejfölt, elsimítjuk, és megszórjuk a reszelt sajttal.
180 fokra előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük, vagy amíg a hús megpuhul, és a sajt megpirul.
A salátához összekeverjük a salátakeveréket a megmosott, felcikkezett paradicsommal, a megmosott, felkarikázott uborkával és a felcsíkozott paprikával.
Meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal meg citromlével, és alaposan összeforgatjuk az egészet, és ezzel körítve tálaljuk a borzas csirkemellet.
Nézd meg videón, hogy készül a rakott borzas csirkemell:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.