A lisztet elkeverjük a tojással, a csipetnyi sóval, a tejjel és az olajjal, letakarjuk folpakkal, majd hűtőben körül-belül 20 percig állni hagyjuk.
A sonkát vastag csíkokra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, és apróra szeleteljük. A sajtot pedig lereszeljük.
Kiolajozzuk a palacsintasütőt, majd a szokásosnál vastagabb palacsintákat sütünk, és hagyjuk kihűlni.
Amikor a palacsinták kihűltek, egy ujnyi vastag metéltre vágjuk őket.
Egy tűzálló tálat kikenünk vajjal, meghintjük zsemlemorzsával.
A palacsintametélthez hozzákeverjük a sonkát, majd a massza felét a vajjal kikent tűzálló tálba terítjük. Megszórjuk a reszelt sajt felével, majd rákanalazzuk a maradék sonkás metéltet.
A tejfölt simára keverjük a tojásokkal, megsózzuk, megborsozzuk, majd a tészta tetejére öntjük. Megszórjuk a maradék reszelt sajttal, majd előmelegített sütőben 200 fokon körül-belül 40 perc alatt aranybarnára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.