A tojást habverővel, vagy robotgéppel habosra keverjük. Hozzáadjuk a vizet, a lisztet, pici sót, majd a lisztet is apránként. Ha megfelelő sűrűségű a tészta, egy felhevített, kiolajozott serpenyőben, a hagyományos készre sütjük a palacsintákat.
Amikor az összes palacsinta megvan, egyenként egy lapostányérra fektetjük őket. Először egyenletesen, a teljes felületet, megkenjük 1/2 evőkanál Erős Pistával. Másodszor a tészta közepére helyezünk 2 szelet füstölt sajtot. Végül pedig a sajtokat 3 szelet csirkemellel borítjuk.
A palacsintákat feltekerjük, majd egy éles késsel (Óvatosan!) vékony szeletekre vágjuk. 1 adaghoz 1,5 db palacsinta kell.
A tekercseket egy 23,5 cm átmérőjű, szilikonos sütőpapírral bélelet formába tesszük. (Vagy ennek a méretnek nagyjából megfelelő négyzetes/téglalap alakú tepsibe). Ha biztosak vagyunk benne, hogy a tepsinkben tutira nem ragad le az étel, elhagyhatjuk a sütőpapírt.
Egy tálba felütjük, majd felverjük a 4 db tojást. Sózzuk, borsozzuk és belekeverünk 1 evőkanál snidlinget is.
Ráöntjük a tepsibe helyezett palacsintacsigákra és 180 fokos sütőben 6-7 percig sütjük. Akkor jó, ha már kicsit barnul, és a tojás sem kocsonyás. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.