A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Közben a gombát letisztogatjuk, a cukkinit megmossuk, és mindkettőt felszeleteljük. A cukkiniszeleteket megsózzuk, megborsozzuk, és finoman egy kevés lisztbe nyomkodjuk. A felesleges lisztet leütögetjük.
Egy nagyobb, sütésálló serpenyőben felhevítünk 3 ek olívaolajat. A cukkini- és a gombaszeleteket mindkét oldalukon aranybarnára sütjük 3 perc alatt, majd konyhai papírtörlőn lecsepegtetjük. A sütés után visszamaradt, a liszttől esetleg morzsalékos zsiradékot kitörölgetjük a serpenyőből.
A kétféle sajtot lereszeljük, a megtisztított fokhagymát vékony szeletekre vágjuk. A villával felvert tojásokat összekeverjük a tejföllel, a reszelt sajttal és a fokhagymával, majd sóval, borssal ízesítjük.
A maradék 1 ek olívaolajat a serpenyőbe öntjük. Egyenletes rétegben rátesszük a cukkinit és a gombát, majd leöntjük a tojásos keverékkel és az előmelegített sütőben, az alulról számított 2. sínen sütjük kb. 15 percig. Aprított petrezselyemmel megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.