A sót és a reszelt parmezánt a liszthez keverjük, majd simára a dolgozzuk tojássárgájákkal, a vajjal és a tejföllel. A tésztát folpakba csomagoljuk, és a hűtőbe tesszük fél órára.
Ezután kb. 0,5 cm vékonyra nyújtjuk, és kis piteformákat bélelünk ki vele. A tésztát 180 fokon kb. 10 perc alatt elősütjük.
Közben a tojásokat összekeverjük a tejszínnel. Megsózzuk és borsozzuk a keveréket, majd hozzáadjuk a kisebb kockákra vágott cheddart és parmezánt, valamint a felaprított hagymát.
Belemorzsoljuk a kéksajtot is, majd a formákba töltjük. A piték tetején elosztjuk a félbevágott minimozzarellákat, majd kb. 25 percre 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.