A tojásokat habosra keverjük a tejföllel, a tejjel, valamint a mustárral. Egy másik edényben elvegyítjük a kétféle lisztet a sütőporral, a sóval és a borssal. Összedolgozzuk a két tál tartalmát, majd a masszába forgatjuk a lereszelt sajtot, a megtisztított, finomra vágott vöröshagymát és a kukoricaszemeket.
A virsliket hatfelé vágjuk. 1-1 ek tésztamasszát teszünk egy 12 darabos muffintepsi papírkapszlival kibélelt mélyedéseibe, rárakunk egy-egy virslidarabot, végül elosztjuk rajtuk a maradék tésztát. A sütiket a 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsültek-e. Végül kivesszük, és hagyjuk kihűlni őket.
A tejfölt 1 csipet sóval ízesítjük, és a muffinok tetejére kanalazzuk. A kukoricaszemekkel és egy kevés felaprított petrezselyemmel megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.