A szokásos módon kisütünk 15 db palacsintát (csak ezúttal kihagyjuk belőle a cukrot). Megtisztítjuk és apróra vágjuk a gombát, majd rácsepegtetjük a citromlevet. A margarinban néhány percig pirítjuk a füstölt húst, hozzáadjuk a gombát. Addig pároljuk, amíg a saját levét el nem főtte. Meghintjük a liszttel, felengedjük a tejjel, és a tűzről levéve belekeverünk egy evőkanál tejfölt. A sajt felével, sóval és reszelt szerecsendióval vagy törött borssal ízesítjük.
Ebből a krémből minden palacsintára rakunk egy halmot, majd feltekerjük őket. Ezután tűzálló tálra egymás mellé fektetjük.
A megmaradt tejfölt simára keverjük a tojássárgájával, a reszelt sajttal ízesítjük, és leöntjük vele a palacsintákat. Sütőbe tesszük, majd néhány percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.